Предстои ви пътуване до Шумен или почивка в града? Освен с разходка до популярните забележителности в района, може да обогатите престоя си с посещение на някое от предстоящите събития в Шумен. Програмата от април до юли се очертава наситена с концерти на едни от най-големите имена в българската музика. Любителите на stand-up комедията също няма да останат разочаровани, а ако обичате да ходите на театър, имаме предложение и за вас.

“Мотивиран” - Stand-up комедия с Иван Кирков

Иван Кирков е стендъп комедиант, основател на Комеди Клуб София. В онлайн пространството може да сте попадали на Комеди Клуб Подкаст, на който той е създател, водещ и продуцент. Кирков тръгва на турне под слогана “Мотивиран”, като в Шумен ще бъде на 16 април. Вторникът ще бъде изпълнен със смях и закачки, ако решите да посетите събитието. Вземете си билет предварително и бъдете в 21:00 в Концертна зала “Проф. Венета Вичева”.

Концерт на национален фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”

Това ще бъде едно от тези в Арена Шумен събития, за което ще се говори дълго. Един от най-известните ни фолклорни ансамбли обещава истински празник за шуменлии и гостите на града. Национален фолклорен ансамбъл “Филип Кутев” гостува в Шумен на 19 април /петък/, за да представи премиера на най-мащабния си концерт. Шумен е една от спирките в националното турне за 2024 г. на ансамбъла, а концертът започва в 19:00.

концерт в Шумен

Концерт на дует “Ритон”

Катя и Здравко, по-добре познати като дует “Ритон”, също ще зарадват жители и гости на Шумен. Изпълнителите на вечните хитове “Джалма” и “Елате ни на гости” ще бъдат в града на 20 юни /четвъртък/. Музикантите от “Ангелите на Ритон” ще бъдат рамо до рамо на сцената с дуета по време на националното турне и шоу-спектакъла в Шумен. Катя и Здравко обещават да зарадват присъстващите с много изненади и два часа музика на живо. Концертът ще бъде в Летния театър.

Концерт-спектакъл на Рафи Бохосян

Ако пък сте любители на музиката на Елтън Джон, Queen, ABBA и сте гледали с интерес “Цар Лъв” и “Красавицата и Звярът”, то тогава не пропускайте спектакъла на Рафи Бохосян. Събитието под надслов “Love On Broadway” има за цел да зарадва публиката с вечни хитове и да ѝ подари истинско пътуване през времето и пространството. Датата е 25 юни /последния вторник на месеца/, а началният час – 20:00. Бъдете в Летен театър Шумен и вижте спектакъла по идея и сценарий на талантливия изпълнител.

на концерт в Шумен

Концерт на Лили Иванова

Едва ли има българин, който да не е чувал “Детелини” и “За тебе бях”. Примата на българската естрада Лили Иванова ще бъде в Шумен на 2 юли /вторник/. Градът е част от националното турне на певицата за тази година, включващо над 15 града. Момичетата и момчетата от LI ORCHESTRA също ще бъдат на сцената, за да зарадват публиката с омайните си гласове и любими хитове. Концертът ще бъде в Летния театър, а началото ще бъде поставено в 21:00.

Моноспектакъл на Мариус Куркински

Обещахме да ви разкажем и за събития в Шумен, които може да посетите, ако сте любители на театралното изкуство. Ето едно от тях. “Нашенец” по Чудомир е комедия, която доказва, че любовта учи на любов, а омразата поражда омраза. Уникалният моноспектакъл на Мариус Куркински може да гледате на 10 юли /сряда/ в Летния театър от 20:00. Актьорът е включил някои от най-силните разкази и образи на Димитър Чорбаджийски – Чудомир.

Концерт на Веселин Маринов

И Веселин Маринов ще зарадва феновете си в Шумен. Той ще бъде в Летния театър на 23 юли /вторник/. Шумен е сред първите спирки от лятното му турне. Освен някои от най-популярните му хитове, ще имате възможност да чуете и някои от песните, включени в най-новия му албум “Лесен за обичане”. Концертът е с начален час 21:00, а билетите вече са в продажба.

Отсядайки при нас в семеен хотел Централ си осигурявате бърз достъп до основните туристически атракции, ресторанти, сцени за събития. Концертна зала “Проф. Венета Вичева” е само на 8 минути пеша от семеен хотел Централ. Летният театър е на същото разстояние – 550 метра. Ще са ви нужни не повече от 15 минути, за да стигнете до Арена Шумен. Ще ви очакваме.

12.02 - 18.02.2024г.

Свети Валентин 

3 нощувки на ценaта на 2

Закуска в леглото и вино

15% отстъпка в ресторант Замъка

15% отстъпка за директни резервации през уебсайта

Целогодишна отстъпка за всички резервации през нашия сайт

15% ОТСТЪПКА
Call Now Button